Vloeren

Jouw vloer vormt het hart van je thuis, een fundament waarop je dagelijks leven zich ontvouwt. De keuze voor een nieuwe vloer is dan ook een grote beslissing. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, staan we klaar om je te inspireren en je te begeleiden in elke stap van je vloeravontuur.

We helpen je bij het kiezen van de juiste kleur, houtnerf, sortering en afwerking zodat je een vloer krijgt die niet enkel mooi, maar ook duurzaam, slijtvast en makkelijk schoon te houden is.


Parket

Je voeten op een prachtige houten vloer, die natuurlijke elegantie uitstraalt. Parket brengt een stukje natuur in je huis en geeft met haar rijke variatie aan houtsoorten en legpatronen een unieke uitstraling aan elke ruimte.

Laminaat

Laminaat gunt je de natuurlijke uitstraling van een houten vloer, maar is heel eenvoudig in onderhoud. Bovendien is laminaat heel veelzijdig: of je nu gaat voor een moderne of klassieke look, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je op zoek naar een vloer die mooi én functioneel is? Dan is laminaat een goede keuze.

Vinyl

Stap in de wereld van comfort en duurzaamheid met een vloer in vinyl. Dit materiaal biedt een waaier aan designs en is perfect voor alle ruimtes in je huis. Vinyl is zelfs geschikt voor je badkamer en keuken. Op zoek naar een praktische vloer die je overal kan doortrekken? Vinyl is wat je nodig hebt.

Tapijttegels

Tapijttegels nodigen uit tot creativiteit. Speel met patronen en kleuren en creëer een vloer die volledig bij je past. Naast de esthetische voordelen, bieden tapijttegels een heerlijk zacht gevoel onder de voeten en werken ze enorm geluiddempend.

Vloer- en parketrenovatie

Geef je bestaande vloer een tweede leven. We toveren een versleten vloer om tot een plek die weer straalt. Of het nu gaat om schuren, behandelen of het kiezen van een nieuwe afwerking, we staan aan je zijde en laten je oude vloer weer schitteren als nooit tevoren.