Interieur

Een warm en uitnodigend interieur start met de juiste materiaalkeuze en een oog voor detail. Ruimtes die daarbovenop functioneel, duurzaam én esthetisch aantrekkelijk zijn, tillen je interieur absoluut naar een hoger niveau. We staan klaar om je te begeleiden bij de keuzes op gebied van materialen en design, zodat jij jouw droomruimte kan creëren.

En dit steeds binnen een vooropgesteld budget.

  • Eigen plaatsingsdienst
  • Correcte opvolging
  • Advies op maat

 

interieur op maat Waregem
interieur op maat Waregem

Binnenbekleding

Binnenbekleding bepaalt in grote mate de akoestiek, de thermische isolatie en de uitstraling van je interieur. Voorkeur voor houten wandpanelen die een warme en natuurlijke sfeer creëren of eerder fan van moderne, strakke lijnen? We hebben een voorkeur voor totaalprojecten en kleden jouw kale muren en wanden aan met het materiaal en de afwerking dat volledig bij je past.

Trappen

Van zwevende trappen die een ruimtelijk gevoel geven tot klassieke houten trappen met tijdloze elegantie. We adviseren je over het maken van de juiste materiaalkeuze. Bovendien bieden we renovatieservices aan om je bestaande trap een nieuw leven te geven.

Deuren

Deuren kunnen een statement maken en dragen bij aan de sfeer van je interieur. Van stijl tot modern en alles er tussenin: we adviseren je over de nieuwste trends en helpen je bij het zoeken naar de perfecte match.

Maatmeubilair

Een inbouwkast onder een schuin dak, een boekenkast die een hele wand beslaat, een dressing of tv-kast op maat … We brengen je ideeën tot leven. Met maatmeubilair van Jagro creëren we functionele meubels die perfect passen in je beschikbare ruimte.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Stuur ons een mailtje!