Jagro is verhuisd!

30 Jaar lang was Jagro een gevestigde waarde in de Olmstraat in het centrum van Waregem. Gezien de groei van Jagro, waren we genoodzaakt om naar een groter pand te verhuizen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Een betere bereikbaarheid en parkeergelegenheid, maar vooral een ruime toonzaal waar we graag onze passie in hout met u delen!

Uiteraard konden we onze roots niet verloochenen en de mooie stad die Waregem is, niet verlaten. Daarom blijven we in Waregem, maar hebben we gekozen om ons iets verderop in het gezellige bedrijvenpark ‘Bilkhage’ in de Eikenlaan te vestigen (kwestie van de bomen die ons in hout voorzien in ere te houden 🙂 )

Zoekt u onderhoudsproducten voor uw parket en/of laminaat? In onze shop vindt u een uitgebreid aanbod van diverse merken! Onderhoudszepen, waxen en oliën, conditioners, vernissen,… garanderen een duurzame bescherming. Met ons advies vindt u het juiste product!

Parket, laminaat, vinyl, houten gevelbekleding, terrassen, … Welke keuze is de juiste keuze? De juiste keuze, is die welke u een goed gevoel geeft! Is diegene die uw huis transformeert in een ‘THUIS’. Wij helpen u de thuis te creëren waar u naar op zoek bent… We WOOD like to meet you 😉

Tot snel!

Team Jagro