Een nieuw hoofdstuk… Jagro & Pur-O Flooring slaan de handen in elkaar

We beginnen het jaar 2024 met opwindend nieuws dat onze trouwe klanten en partners zeker zullen waarderen. Na zes succesvolle jaren waarin de gebroeders Mulliez met toewijding en vakmanschap Jagro hebben laten groeien, slaan ze nu de handen ineen met Pur-O Flooring. Samen zullen ze niet alleen voortbouwen op het erfgoed van Jagro, maar ook nieuwe horizonten verkennen met Olivier Van Canneyt van Pur-O Flooring aan het roer.

Een strategische samenwerking

Olivier Van Canneyt brengt kennis en expertise op het gebied van vloerbedekleding met zich mee naar het dynamische team van Jagro. Met zijn inbreng en visie is het doel duidelijk: Jagro positioneren als dé betrouwbare partner in een breed scala van vloertoepassingen, waaronder parket, vinyl, laminaat, tapijt en linoleum.

Uitbreiding naar nieuwe horizonten

Maar dat is nog niet alles. In lijn met onze toewijding aan kwaliteit en diversificatie, breiden we ons assortiment uit naar nieuwe gebieden. Naast de vertrouwde vloeropties zullen we ons aanbod uitbreiden naar terrassen, buiten gevelbekleding en binnendeuren. Deze toevoegingen stellen ons in staat om een totaalbenadering te bieden voor de esthetiek en functionaliteit van zowel binnen- als buitenruimtes.

De Toekomst van Jagro

Deze strategische samenwerking betekent niet alleen een nieuwe fase voor Jagro, maar ook voor onze gewaardeerde klanten. We blijven ons inzetten voor hoogwaardige producten en service, ondersteund door de gecombineerde ervaring van de gebroeders Mulliez en Olivier Van Canneyt.

We kijken ernaar uit om samen met u de toekomst van Jagro en Pur-O Flooring te vormen, waarbij we streven naar excellentie in vloertoepassingen en meer. Blijf op de hoogte voor verdere updates en ontwikkelingen terwijl we samen een nieuw hoofdstuk beginnen in 2024!