COREtec… Met de voetjes op de grond!

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Praktisch, authentiek & stijlvol, die past bij jouw persoonlijkheid en waar jij en je huis blij van worden. Niet de eetkamer of het likje verf op de muur, maar de vloer is vaak de blikvanger in huis. Die ga je niet zomaar vervangen als je hem even ‘beu’ bent… een weloverwogen keuze is essentieel! Dan is het geen issue als deze bijdraagt aan de sfeer die je wilt neerzetten. Bovendien moet deze voldoen aan al je eisen: van slijtvast en duurzaam tot makkelijk schoon te houden. Yep! Jij bent toe aan een nieuwe sfeermaker! Een mooi interieur begint bij een goede basis. De kleur, de houtnerf, de sortering, een mat of licht glanzend oppervlak. Het heeft allemaal invloed op de sfeer. De mooiste vloeren vind je bij ons!

Parket en laminaat kennen we allemaal. Deze gevestigde waardes zijn niet meer uit het interieur weg te denken. Daarom laten we jullie graag kennis maken met ‘COREtec parketvinyl’. Een vloer voor elke stijl, gemaakt voor het echte leven en ontworpen voor eenvoud!

Of je nu houdt van lange, smalle of brede planken, een visgraat, Hongaarse punt of tegels; een COREtec is steeds natuurgetrouw en door het natuurlijke reliëf haast niet van echt hout te onderscheiden. Authenticiteit ten top! Daarom dat deze vloer een echte trendsetter is! Voor wie nog zou twijfelen: COREtec vloeren hebben een dempende effect (sssssttttt… geniet van de stilte!), houdt van kids en kids houden van COREtec, duurzaam, makkelijk schoon te maken, kras- en vlekbestendig, 100% waterdicht en is van nature behaaglijk, omdat de vloer de omgevingstemperatuur aanneemt. Dus letterlijk met de voetjes op de grond, want die krijgen het niet koud!

Voor wie nog zou twijfelen, hebben we nog enkele extra voordelen in de aanbieding: vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen. Bovendien zijn alle COREtec vloeren voorzien van een unieke kurk onderlaag. Deze voorziet in een warmer, stiller en gemakkelijker te plaatsen oppervlak, waardoor imperfecties in ondervloeren perfect worden verborgen. En dan hebben we het nog niet gehad over het eenvoudig te installeren kliksysteem.

Helemaal warm voor de COREtec vloeren? Kom er snel eentje uitkiezen! En geloof ons, neem je tijd, want je keuze maken uit de vele designs wordt nog een hele opdracht! Maar we helpen je graag om door de nerven, ‘t bos te zien 😉

*** TIJDENS DE MAAND MAART GENIET JE VAN DE UITZONDERLIJKE BATIBOUWACTIE: 10% KORTING OP DE VOLLEDIGE COREtec COLLECTIE ***